sobota 27. června 2020

2222 ŠK Polabiny E : Sokol Lázně Bohdaneč 3,5 : 4,5

V naprosto atypickém termínu (vinou koronaviru) jsme se utkali, jako vedoucí tým, v předposledním kole,  s mužstvem na 7.místě tabulky.  Situaci nám domácí značně ulehčili, když nastoupili v silně prořídlé sestavě a pouze v sedmi lidech. Za tohoto stavu jsme byli favority, když v náš prospěch hovořilo i + 47 ELO bodů v průměru. Partie jsem prakticky neviděl, takže je zde jen časový sled partií: Po kontumaci na 8.š. jsme  další výhru získali na 5.š. v čase 12,15 hod. Ve stejném čase skončila remízou partie na 3.š. Ve 12,25 hod. si domácí připsali první bod po výhře na 1.š. Ve 12,29 hod. jsme získali důležitý bod na 6.š. Minutu poté následovala remíza na 7.š. Ve 12.33 hod. nám zajistila celkovou výhru remíza na 2.š. Poslední partie na 4.š. se "zasekla", když našemu hráči nestačila ani kvalita k zisku bodu. Po řadě chyb ve 13,57 hod. kapituloval, čímž skončilo i celé utkání.
Výsledky partií:
Po dlouhé pauze bylo otázkou jaké má naše mužstvo formu. Nakonec to platí i o soupeři. Vítězství našeho týmu bylo nakonec zasloužené, v celém průběhu zápasu jsme vedli, domácí šanci na zvrat neměli. Z jednotlivců si jistě zaslouží uznání hráči kteří vyhráli. Celkový výkon mužstva měl ale "k dokonalosti" hodně daleko, nemohu jinak než označit ho za slabší. Nutno dodat, že hrát zápas při téměř tropických teplotách není to "pravé ořechové", daný náhradní termín se prostě nevyvedl. Ostatně i jako doba minulá díky známým skutečnostem.
Výsledky ostatních zápasů tohoto kola najdete zde. I před posledním kolem stále vedeme tabulku. Zítřek tedy rozhodne, nejhůře skončíme druzí
Tabulka po 10.kole:

Poslední partie utkání Kouba - Vorel,  a stojící kapitán Sekyrka

Žádné komentáře:

Okomentovat