neděle 30. listopadu 2014

Z Hlinska vezeme bod

A náš cíl - nesestoupit - se zase přiblížil. V pěkném prostředí Domu dětí se hrála současně 2 utkání třetího kola Krajského přeboru II. Náš minulý soupeř Hlinsko B tam dostal nadílku od Chrudimi 2 : 6. Máme se na co těšit.

My jsme měli v utkání s Hlinskem A, které nenastoupilo v nejsilnější sestavě, více ze hry, ale po neuvěřitelném kiksu v totálně vyhrané pozici na 8. šachovnici byla místo bodu nula a celkové skóre 4 : 4 nás obralo o 2 body do tabulky. Celé Hlinsko (A+B) jsme ale v dvou zápasech porazili 4 : 1.
(O tom, proč je nejhorší prohrát šachovou partii píše humorně Václav Klaus ml. na blogu. Stojí za přečtení.)


Pro pobavení tu je ještě jeden odkaz - pohled na naše utkání z druhé strany z Hlinska.



Nechci dělat předčasné závěry a předpovědi po třech kolech, ale ukazuje se mi, že náš tým do této soutěže patří a má šanci ještě některé družstvo překvapit. Ti co by mohli přidat v pracovitosti a soustředění během partií to vědí sami (včetně mně :-)).

V prvních dvou kolech jsme zabodovali 100% a k sehrání 3. kola jedeme 30.11. 2014 do Hlinska.

Neděle 30. listopadu 2014


V Hlinsku proti A mužstvu jsme nastoupili v nejsilnější sestavě, domácí postrádali první dva hráče a tím utrpěl "zadek" jejich sestavy. Papírově byla tedy naše převaha na 5.-8.š. výrazná, výsledkově však jen o bod. Vzhledem k tomu, že na 1.-4.š. domácí o bod naše mužstvo předčili, skončil zápas remízou 4:4. Nemohu se však ubránit dojmu, že naše mužstvo mělo na víc. Zda nás bude ztráta dvou bodů nakonec mrzet ukáže až čas.


Výsledky 3. kola KP II - západ

Na webu soutěží šachového svazu si můžete zjistit další podrobnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat