neděle 27. listopadu 2016

ŠK Bohemia Pardubice B : S. Lázně Bohdaneč 6 : 2

V tomto kole nás čekal další silný tým. Domácí nemuseli zdaleka postavit to nejsilnější aby měli v průměru o současných 87 ELO bodů navrch (reálně s ohledem na 8.š. i více). Dá se tak říci, že "karty byly předem rozdány". Před zápasem jsem si nedělal naděje v nějaký ten zisk bodů. Po napsání sestavy domácích, jsem ale přece jen čekal od našeho týmu více. Domácí nás však "smázli" a to zcela zaslouženě. Jednotlivé partie jsem v rozhodujících fázích hry nemohl sledovat (měl jsem "hlavu v pejru" ze své partie). Uznání zaslouží za jedinou výhru E. Veselý a za vydřené remízy hráči na 4. a 5.š. Na prohry mnoho pozitivního napsat nelze. Jak je vidět z výsledků partií níže, propadl tentokráte "zadek" týmu.
Výsledky partií:
Přesto, že naši hráči povětšinou příkladně bojovali a i kladli tuhý odpor (pochvala), na domácí to prostě nestačilo. Utkání tak skončilo jejich přesvědčivým vítězstvím (až) ve 14,40 hod. (poslední partií byla ta na 5.š., což je vzhledem k obvyklému/rychlejšímu/ tempu hry našeho hráče, poněkud překvapivé).
Výsledky ostatních zápasů jsou zde. Tentokráte nevidím nic až tak překvapivého. Konečně bodovala Chrudim. Obecně lze konstatovat, že výsledky jsou poplatné tomu v jaké sestavě mužstva se širším kádrem hráčů nastoupí.
Tabulka po 4.kole:


Žádné komentáře:

Okomentovat