neděle 25. února 2018

Sokol Lázně Bohdaneč : Jiskra Heřmanův Městec 2 : 6

Za mrazivého počasí se hosté zachovali podobně - též nás "zmrazili". Ostatně v minulosti jsme s tímto soupeřem nikdy neuspěli, nebylo tomu ani nyní jinak. Kvalita byla na straně soupeře - v průměru + 128 ELO bodů navrch, nakonec jak vidno, ji jistě potvrdili. Ve 12,20 hod. bodovali hosté po výhře na 6.š. Půl hodiny poté další naše prohra na 8.š. A bylo prakticky rozhodnuto. 13,06 hod. remíza na 3.š. Ve 13,20 hod. jsme si připsali nulu na 5.š. Kolem půl druhé skončily remízami partie na 7. a 1.š. Ve 13,48 hod. jsem daroval bod černému na 3.š. Zápas skončil v tradiční čas ve 14,05 hod. remízou na 4.š. v koncovce, kde našemu hráči poslední pěšec navíc k výhře nestačil.
Výsledky partii:
Náš oslabený tým na soupeře "neměl", vítězství hostí bylo zcela zasloužené. Snaha se sice našim hráčům upřít nedá, vedla ale jen k několika remízám, což je poněkud málo. Propadl zejména "zadek", je vidět, že s jedním náhradníkem ještě můžeme uspět (což se nakonec i dříve stalo), se dvěma již prakticky nikoliv.
Výsledky ostatních zápasů tohoto kola jsou zde. Díky výhře přímého konkurenta na sestup jsme spadli na poslední příčku a je téměř jisté, že na ní setrváme, což značí, že sestoupíme.
Tabulka po 9.kole:

Žádné komentáře:

Okomentovat